Τελευταία νέα

 • Γεννήσεις Ιανουαρίου 2020 Καθαρόαιμων Λακον-Lacaune
  Συντάχθηκε από
 • Ανθεκτικά στην τρομώδη νόσο τα κριάρια Λακον της Φάρμα Σπυρόπουλος
  Συντάχθηκε από
 • Πρόβατα Lacaune (Λακον)- Aρνιά από μάνες Ovitest
  Συντάχθηκε από
 • BLACK FRIDAY στην Φάρμα Σπυρόπουλος
  Συντάχθηκε από
 • Προβατα Λακον-Lacaune
  Συντάχθηκε από

15, Νοε, 2019
Προβατα Λακον-Lacaune

 

Για άλλη μια χρονιά οι συμφωνίες με τους πιστοποιημένους φορείς καθαρόαιμων Λακον για προμήθεια ζώων έκλεισαν. GID Lacaune και Ovitest υπο την αιγίδα της UPRA συνεχίζουν την συνεργασία με την Φάρμα Σπυρόπουλος, όπως όλα αυτά τα χρόνια, προμηθεύοντας μας πάντα μόνο με καθαρόαιμα και πιστοποιημένα Λακον-Lacaune.

Πρέπει να γίνει απολύτως ξεκάθαρο οτι οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να πιστοποιούν Λακον-Lacaune με Pedigree είναι η GID Lacaune και η Ovitest που βρίσκονται υπό την επίβλεψη του Φορέα Upra. Μόνο αυτοί έχουν σύμφωνο καθαρόαιμο φυλής και μόνο αυτοί ασχολούνται αποκλειστικά με την γενετική βελτίωση της φυλής.

Όπως η OVITEST έτσι και η GID Lacaune επιλέγουν πάντα τα καλύτερα ζώα για την Φάρμα Σπυρόπουλος και εμείς με συνέπεια και ευθύνη συνεχίζουμε το έργο τους.

Για αυτό το λόγο η Φάρμα Σπυρόπουλος έχει την δυνατότητα να σας προμηθεύσει με κριάρια υψηλής γενετικής αξίας και θηλυκά αρνιά από την εκτροφή μας.

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται έχουμε την ευχαρίστηση να σας προσφέρουμε όλες της πληροφορίες για τους συνεταιρισμούς της Γαλλίας δωρεάν και για όποιον επιθυμεί να μεσολαβήσουμε για την προμήθεια ζώων κατευθείαν από αυτούς.

Παρακαλώ για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία καλέστε στο:   698 98 04 318

Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε δυνατά.

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ & ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ